Bandy – Sirius Broberg

Igår var det viktigt match för Sirius bandy då de säkrade platsen i slutspelet. Sirius vann med 4 – 2 efter en spännande match. Jag tog med mig kameran och ett 70-200 objektiv och tog massor med bilder.

Belysningen var ganska bra så jag ställde in kameran på manuell läge, ISO 800, bländare 2,8 och slutartid 1/400. De flesta bilder blev rätt exponerade men många blev oskarpa på grund av den långa slutartiden. Kommer att prova ISO 1600, 2,8 och 1/800 nästa gång, bilderna blir säkert skarpa men det kan vara gränsfall för bruset.

Det var ganska svårt att fota bandy. Antigen var man på fel ställe eller någon av spelarna var i vägen. Och kallt var det, nästa gång ska jag ha bättre vantar med mig.

Det här inlägget postades i Bandy, Uppsala. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Bandy – Sirius Broberg

  1. JOJ skriver:

    Fina bilder, förmedlar känslan av nerv och farten i Bandyn. Jordens utan konkurrens vackraste bollsport.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *