Almtuna – Mora

Igår kväll var jag ute på Gränby ishall och fotograferade hockey för första gången. Spelarna rörde sig snabbt över isen och det var svårare att fota än jag trodde.

Det började med att jag träffade Thomas som fotograferar hockey regelbundet och vi bestämde att fota matchen Almtuna – Mora tillsammans. Almtuna tog hem 2 poäng efter en tuff match med förlängning och straffläggning.

Thomas har egen hemsida, och jag fick bra tips hur man fotar hockey. Bland annat att man ställer in vitbalansen på isen samt att man fotar men manuella inställningar på kamera.

Det här inlägget postades i Evenemang, Tävlingar. Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Almtuna – Mora

 1. Thomas skriver:

  Tjena Adde !

  Vilka bilder…. Superbra kort rakt igenom 😉 Det är inte jag som ska lära dig utan tvärtom tror jag 😉

 2. Emma :) skriver:

  Jag är ledsen om du ser detta som reklam men jag vill bara tipsa om att jag har en tävling på min blogg i samarbete med SUMOpix så man kan vinna ett presentkort (rabattkod) på 300:- att köpa canvastavlor för.
  Du behöver bara svara på en enkel fråga 🙂

 3. Elov skriver:

  Hejsan! Superbilder, har spelat hockey och blir fasen sugen att börja lira igen när jag ser dom, bra jobbat 🙂
  Gå gärna in och kommentera/kritisera mitt första försök på HDR bild!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *