Almtuna – Mora

Igår kväll var jag ute på Gränby ishall och fotograferade hockey för första gången. Spelarna rörde sig snabbt över isen och det var svårare att fota än jag trodde.

Det började med att jag träffade Thomas som fotograferar hockey regelbundet och vi bestämde att fota matchen Almtuna – Mora tillsammans. Almtuna tog hem 2 poäng efter en tuff match med förlängning och straffläggning.

Thomas har egen hemsida, och jag fick bra tips hur man fotar hockey. Bland annat att man ställer in vitbalansen på isen samt att man fotar men manuella inställningar på kamera.

3 comments to Almtuna – Mora

  • Tjena Adde !

    Vilka bilder…. Superbra kort rakt igenom 😉 Det är inte jag som ska lära dig utan tvärtom tror jag 😉

  • Jag är ledsen om du ser detta som reklam men jag vill bara tipsa om att jag har en tävling på min blogg i samarbete med SUMOpix så man kan vinna ett presentkort (rabattkod) på 300:- att köpa canvastavlor för.
    Du behöver bara svara på en enkel fråga 🙂

  • Hejsan! Superbilder, har spelat hockey och blir fasen sugen att börja lira igen när jag ser dom, bra jobbat 🙂
    Gå gärna in och kommentera/kritisera mitt första försök på HDR bild!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

Categories

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.