Sirius pojkar 01

Knattesammandrag

Igår spelades knattematcher på 5-manna planerna vid Anders Diös hallen i Uppsala. Grabben spelar med i Sirius och den här gången fick de spela på hemmaplan.

I första två matcher fick han stå som målvakt och han var inte glad över det. I sista matchen spelade han som anfallsspelare.

Mammorna bakade mycket för att dryga klubbens kassa och papporna grillade hamburgare och korv. Försäljningen gick väldig bra.

Lilla pojken sprang omkring och lekte med andra lillsyskon, frugan stod i ”kiosken” och sålde bullar, läsk och annat. Jag fick hjälpa till med det praktiska med tältet, borden, papperskorgar och annat.

1 comment to Sirius pojkar 01

  • CURT ERLING

    Visst är det härligt att se vilken energi ungarna har.Passa på att njut så länge som möjligt,rätt var det är är dom stora och vill inte ha med mamma å pappa.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

Categories

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.