Barnkalas

Min äldre som fyllde 9 år i helgen och han tvekade inte en sekund, barnkalaset skall vara på lasergame. Det var fullt bokat alla helger flera månader framåt så vi tog första lediga tiden på en vardag.

Lasergame är relativt nytt och spelet går ut på att det bildas två lag som krigar mot varandra. Det finns gröna och röda västar till respektive lag och man skjuter med lasergevär som är laser klass I och därmed helt ofarlig. Varje träff i västen registreras, skytten får poäng och den som blir träffad får poängavdrag. Sen skall man spränga varandras bas och när basen ”exploderar” kan man bli träffad av ”bassplitter”.

Anläggningen på 500 m2 är indelad i två våningar där respektive lag har sin bas. Det finns väggar, oljefat och bildäck som man kan gömma sig bakom och lura motståndarna. Det var jätte kul för barnen som var 12 stycken.

Ganska svår miljö att fotografera med alla diskoljus, fluorescerande ytor och laserstrålar. På bilder tagna utan blixt ”fastnade” inte barnen på grund av långa exponeringstider. Bilderna med ”normal” blixt blev för ljusa och man tappade ”neon känsla”. Jag fick prova mig fram och tog några hyfsade bilder.

1 comment to Barnkalas

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

Categories

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.