Veteranfordonträff i Subotica

Som jag skrev i förra inlägget bodde vi en natt på hotellet Galeria i Subotica. Kvällen vi anlände till hotellet var det avslutnings fest för den tolfte internationella veteranfordonträff i Subotica och Palić. Gamla bilar och motorcyklar har kört 8 km strecka från Palić till Subotica och några av dem fick plats i gallerias atrium.

Det fanns en fräsch Chaika (GAZ-13) från 1963, med en V8 på 5,5 liter och 194 hästkrafter. Bilen är en rysk byggd kopia av Packard Patrician och Mercury. En Buick från början av förra seklen såg ut som ny, skriv gärna en kommentar om du känner igen modellen. Tredje bilen är en Mercedes-Benz 170 D från 1955.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

Categories

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.