Veteranfordonträff i Subotica

Som jag skrev i förra inlägget bodde vi en natt på hotellet Galeria i Subotica. Kvällen vi anlände till hotellet var det avslutnings fest för den tolfte internationella veteranfordonträff i Subotica och Palić. Gamla bilar och motorcyklar har kört 8 km strecka från Palić till Subotica och några av dem fick plats i gallerias atrium.

Det fanns en fräsch Chaika (GAZ-13) från 1963, med en V8 på 5,5 liter och 194 hästkrafter. Bilen är en rysk byggd kopia av Packard Patrician och Mercury. En Buick från början av förra seklen såg ut som ny, skriv gärna en kommentar om du känner igen modellen. Tredje bilen är en Mercedes-Benz 170 D från 1955.

Det här inlägget postades i Bilar, Fordon och har märkts med etiketterna , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *