Valstugor

Det är mindre än en månad till valet nu och stadsbilden vid Storatorget i Uppsala har förändrats med färgglada valstugor. Tog lite bilder strax före lunchen idag.

Jag hade 50 mm objektiv påskruvad på kameran och ingen kameraväska med mig. 50 mm motsvarar 80  mm med 1,6 cropfaktor på min kamera (APS-C sensor), och det var ganska svårt att ta stadsbilder med tele. Jag fick backa hela tiden för att få med allt jag ville ha i bilden.

Hur som helst M och KD var inte hemma utan FP och C håll ställningar för Alliansen. KD var säkert på kyrka, det var ju söndag kl 12, men vad gjorde M vet jag inte. En bit ifrån dem mot rådhuset står SD-s närklottrade valstuga.

På andra sidan Storatorget har röd-gröna sina stugor i sällskap med Piratpartiet. S var inte hemma heller utan V och MP tog all tryck på sig. Piratkillen stod snällt och poserade för mig.

Det här inlägget postades i Stadsbilder, Uppsala och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *