Utställning ”Ta bättre bilder”

4FOTA fotografer och deltagarna på kursen ”Ta bättre bilder” på Folkuniversitet i Uppsala ställer ut sina bilder på Gottsunda biblioteket.

4FOTA fotografer ställer ut för nionde gången på Gottsunda bibliotekets utsällningsväggar. Gruppen består av Kristjan Auvner som ledde kursen vid Folkuniversitet och flera fotografer från olika länder. Tam McKinley-Wilson kommer från Oklahoma, USA, Svetlana Serdukova är från S:t Petersburg, Ryssland. Jag själv kommer från Serbien och det är inte svårt att gissa varifrån kommer Anders Blomqvist, Lars-Ola Dahlquist och Urban Rosenqvist.

Varje fotograf har eget tema och kursdeltagarna har gjort varsin bildkompositions exempel. Kom gärna och titta på bilderna. Vernissage är lördagen den 19 juni klockan 13 och några av fotograferna kommer att vara på plats och svara på frågor.

Det här inlägget postades i Evenemang och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

En kommentar till Utställning ”Ta bättre bilder”

  1. Kristjan Aunver skriver:

    Det blev en riktigt fin utställning. Tack till alla som hjälpte till!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *