Gamla Uppsala spelet 2010

Gamla Uppsala spelet är en krönikespel över Gamla Uppsalas mångtusenåriga historia. Det framförs som friluftsteater med spelplatsen på norra sidan av den mellersta av Kungshögarna. Platsen är en av Sveriges historisk mest kända och välbesökta fornminnen.

Spelet utspelas i den gamla asken Yggdrasils skugga, med början i heden tid med strider och blot, och den historiska vandringen avslutas med Carl von Linné botaniserande på högarna i Gamla Uppsala.

1 comment to Gamla Uppsala spelet 2010

  • Daniel

    Fantastiska bilder, du har fångat både ljuset och magin i spelet. Önskar dock att du hade några fler på ynglingakämpar och snoppgyckel. Men kanske är det just det som gör en bra fotograf, att deras alster lämnar en önskan att vilja se mer.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

Categories

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.