Gamla Uppsala spelet 2010

Gamla Uppsala spelet är en krönikespel över Gamla Uppsalas mångtusenåriga historia. Det framförs som friluftsteater med spelplatsen på norra sidan av den mellersta av Kungshögarna. Platsen är en av Sveriges historisk mest kända och välbesökta fornminnen.

Spelet utspelas i den gamla asken Yggdrasils skugga, med början i heden tid med strider och blot, och den historiska vandringen avslutas med Carl von Linné botaniserande på högarna i Gamla Uppsala.

Det här inlägget postades i Evenemang och har märkts med etiketterna , , , , , , . Bokmärk permalänken.

En kommentar till Gamla Uppsala spelet 2010

  1. Daniel skriver:

    Fantastiska bilder, du har fångat både ljuset och magin i spelet. Önskar dock att du hade några fler på ynglingakämpar och snoppgyckel. Men kanske är det just det som gör en bra fotograf, att deras alster lämnar en önskan att vilja se mer.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *